Referenciák

Akikkel már volt közös ügyünk

Jalsoviczky Sára

múzeumpedagógus

"Évek óta ismerem Ádámot és sokszor tapasztalom, hogy egy-egy észrevétele, visszajelzése mennyire fontos számomra. 2020 tavaszán azért fordultam hozzá, mert kifejezetten az ő véleményét szerettem volna meghallgatni egy konkrét helyzetről és benne az én szerepemről. A baráti beszélgetésből végül közös munka lett, mely során a problémáim más megvilágításba kerültek és magamat is új nézőpontból ismerhettem meg. Nekem Ádám azért nagy segítség, mert soha nem a megszokott tükröt tartja elém és mindig új perspektívát tud nyitni."

Koncz Hunor

református lelkész

"Hálás vagyok, hogy két üléssorozaton keresztül is részt vehettem a szupervízióban. Eszközöket kaptam: de ami még fontosabb, amit így fogalmaztam meg: "szakmai önismeretet". Azt, amiért úgy szoktunk imádkozni, hogy: "Uram, add, hogy ne legyek gátlója az evangéliumod terjedésének. Ne az én egóm, nem látott vakfoltjaim, fel nem dolgozott sérelmeim, tanult-tudattalan mintáim határozzák meg a másikhoz, a szolgálathoz való viszonyomat, hanem a Te kegyelmed! Téged akarlak hirdetni és nem az én megoldásaimat, okosságomat! Mutasd meg a határaimat a magam "szakmájában" is, hogy Veled vizen járva másokat is a képességeiket meghaladó útra hívogassak: ahol CSAK Veled lehet élni! Mert ez az élet: Veled lenni most és mindörókké! Ámen." Szóval szakmai önismeret: engem ezen az úton indított el a szupervízió."

Sághy Balázs

ügyvezető / First Businesspost Kft.

"Ádámmal annak érdekében kezdtünk közösen dolgozni, hogy a munkámban, a vezetői szerepemben minél hatékonyabb tudjak lenni, azt egyfajta szolgálatként tekintve. Annak érdekében, hogy összhangot találjunk egy szervezet és a benne dolgozók nyilvánvaló érdekei, illetve az emberi kapcsolatok között. Kicsit közhellyel élve: hogy meg is érje a vállaltnál dolgozni, és ez jó is legyen. Mert azt gondolom, ha ezt az egyensúlyt sikerül megtalálni, az a legelőnyösebb a szervezetnek is, minden tekintetben.  Meglepett, mennyire személyre szabott, mennyire egyéni válaszokat tudtam kapni, mégpedig objektív módszerek felhasználásával. Olykor megdöbbentő volt önmagammal szembesülnöm, ugyanakkor a kapottakat azonnal fel tudtam használni a mindennapi helyzeteimben. Sokat segített nekem a nyolc alkalmas folyamatunk, és remélem, lesz alkalmunk továbbmenni a megkezdett úton!"